Cyberverzekering

Mkb’ers zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminaliteit. De bakker met een gehackte kassa, een universiteit die losgeld moet betalen om weer bij hun systemen te kunnen, of een notaris waarvan het hele klantenbestand op straat komt te liggen.

 

De impact van cybercriminaliteit

 

De gevolgen van cybercriminaliteit zijn aanzienlijk. Niet alleen voor je eigen bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld jouw klanten en leveranciers. Reputatieschade en boetes vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens kunnen nog lang nawerken. Bovendien eisen opdrachtgevers steeds vaker dat een leverancier goede cyberbeveiliging én een cyberverzekering heeft. Want hoe goed jouw beveiliging is geregeld, 100% veilig bestaat gewoon niet.

 

 

Toch schade van een cyberincident?

 

Om jezelf tegen de gevolgen van digitale risico’s te verzekeren, introduceert Risico Advies Groep de Cyberverzekering. De gevolgschade van hacks, diefstal of verlies van data, systeeminbraak en cyberaanvallen is hiermee onder andere gedekt. In geval van schade helpt een team van professionals je om jouw digitale omgeving te herstellen, belanghebbende te informeren en eventuele reputatieschade en juridische kosten te beperken.

 

 

Onze totaaloplossing voor jouw digitale risico’s met korting

 

Zoek je uitgebreid preventieadvies over jouw digitale risico’s? Jouw verzekeringsadviseur kan bij je langskomen om in 1,5 uur jouw digitale risico’s in kaart te brengen. Je ontvangt vervolgens een handig rapport met alle bevindingen, inclusief actiepunten en oplossingen.

 

 

Het optionele preventieadvies van Risico Advies Groep kost tot en met maart 2020 tijdelijk €195,- exclusief btw in plaats van €295,-

 

Sluit na je advies de Cyberverzekering af?

Dan betaalt Risico Advies Groep de volledige kosten aan je terug.